İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş’a destek olduğunu paylaştı.

Palu’ya destek olacaklarını ve eksikler konusunda yardımcı olacaklarını belirten Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, başkan adayı Vahdettin Demirtaş’a başarılar diledi.

Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı

Başkan Göksu, “Sevgili kardeşlerim İstanbul’dan Palu’ya selam gönderiyoruz. Vahdettin Demirtaş Başkanımızın Palu’ya çok güzel hizmetler inancıyla özellikle aziz kardeşim Mahmut Rıdvan Nazırlı Milletvekilimizin gayretleriyle Palu’yu yeniden inşa edeceğine, büyük projeler yapacağına, büyük gayretler göstereceği inancımla bizde İstanbul Esenler Belediyesi olarak Palu’la kardeş belediye olup hizmette katkı sunacağımıza, dertlerine deva olacağımıza nerde eksiklik varsa bu eksikliğin girdirilmesi için elimizden gelen gayreti  göstereceğimize bütün Palulu kardeşlerime İstanbul’dan selam ederek sözler veriyorum. Palu’da Vahdettin Demirtaş kardeşimizin AK Parti Belediye Başkanı olarak göstereceği hizmete hizmet katmak, başarıya başarı katmak üzere İstanbul Esenler Belediyesi’nden selam ediyor tüm desteğimiz kardeşimizle beraberdir, Allah yolunu bahtını açık eylesin hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi