1 Nisan 2018 tarihinde yapılan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından yeniden oluşan Meclis ve Meslek Komiteleri ilk toplantısını Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, yeni dönemin iş dünyasına ve Elazığ’a hayırlı olmasını temenni ederek, ”Bizler 4 yıllık süreç içerisinde ilimize ve iş dünyasına en iyi hizmeti vermekle mükellefiz. Çünkü yoğun geçen seçim süreci döneminde biz bu yola bir madalya ya da takdir için çıkmadık” dedi.

ETSO Meclis ve Meslek Komitelerinin bir araya geldiği iki toplantıya katılan ve son bir aylık Yönetim Kurulu Faaliyetleri hakkında bilgiler veren ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi Üyelerinin odadaki tüm çalışma ve gelişmeleri yakından takip edebilecek ve şeffaflığı esas alan bir mekanizmayı devreye sokacaklarını ifade ederek, “Tüm yönetim organlarımız Odamızın içinde bulunduğu ve ilimiz için yapılacak her çalışmayı yakından takip edecek ve kulaktan dolma bilgilerle sürece dahil olmayacaklardır” dedi.

Kısa adı SÜHA olan Sivil Havacılık ve Savunma Kümesi çalışmaları hakkında da bilgiler veren Arslan, “7. Sivil Havacılık ve Savunma Kümesi olan SÜHA’yı kurarak önemli mesafeler kat etmeye devam ediyoruz. Girilmesi çok zor olan bu alanda Elazığ olarak emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.