Anadolu Gençlik Derneği Fırat Üniversitesi Temsilcisi İbrahim Halil Tunç, Filistin’de devam eden soykırıma tepki olarak açıklama yaptı.

Kudüs ve Filistin’de devam eden insanlık dışı olayların dünyanın gözü önünde olduğunu ifade eden Başkan Tunç, Doğu Türkistan’daki zulmede de dikkat çekti.

Elazığ’da Toplu Taşımaya Yapılan Zam Bugün İtibariyle Başladı Elazığ’da Toplu Taşımaya Yapılan Zam Bugün İtibariyle Başladı

Başkan Tunç, “Dünyanın gözü önünde çoluk çocuk demeden, kadınıyla yaşlısıyla katleden, hastanelerden üniversitelere kadar her yere bomba yağdıran Siyonist İsrail rejimi hakkını aşmakla kalmayıp hiçbir ahlaki, insani değer ve kanunu tanımamaktadır. Yaşanan bu insanlık suçu karşısında dini, fili, ırkı ne olursa olsun tüm dünya toplumlarında sokaklara dökülerek protestolar yapılmış ve yapmaya devam etmektedir. Sayın Rektör Hocamız, Cumhurbaşkanımızla lütfen Gazze noktasında söylemden ziyade fiili adımlar artması için İsrail denen terör şebekesiyle ticareti durdurması için ve ayrıca İslam Ülkelerinin Türkiye’de toplamasını, İsrail’e yaptırım uygulaması noktasında tavsiyelerinizi lütfen iletiniz” dedi.