2 Mayıs Dolar ve Euro Fiyatları 2 Mayıs Dolar ve Euro Fiyatları

Akademik başarıyla adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin en iyi ilk 10 Üniversitesi arasında yer alan Fırat Üniversitesi, öğrencilerine sosyal ve kültürel anlamda da destek olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde kütüphanede final sınavlarına hazırlanan öğrencilere sürpriz yaparak ücretsiz anne eli değmiş yemekler, pastalar ikram eden Fırat Üniversitesi yönetimi bu kez de önemli bir anlaşmaya imza attı.

Fırat Üniversitesi ile Bilet Dükkanı arasında imzalanan protokol ile Fırat Üniversitesi öğrencileri yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerini indirimli alacak.

Yapılan protokol kapsamında; Fırat Üniversitesi öğrencileri Bilet Dükkanı üzerinden 25 Ocak ile 29 Şubat arasında alacakları uçak biletlerini iç hatlarda 250 TL dış hatlarda ise 400 TL indirimli alacaklar.

25 Ocak – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında, Bilet Dükkanı web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilen uçak bileti alışverişlerinde FIRAT2024 kodunu kullanarak iç hatta 250 TL, dış hatta ise 400 TL indirim şansı sağlanacak.

Kampanyaya katılmak için Fırat Üniversitesi’nin resmî email adresi (@firat.edu.tr) ile üyelik oluşturarak ardından email kutusuna gönderilen onay işleminin tamamlanması yeterli olacak. Kampanyadan ilk bin öğrenci faydalanacak.