İlimiz 1. Amatör kümede ligi ilk iki sırada tamamlayan Fırat Üniversitesi ve Sürsürüspor futbol takımları kupalarını aldılar.

GÜR: HER TÜRLÜ SİZLERİN YANINDA OLACAĞIZ

Ligi ilk sırada tamamlayarak şampiyon olan Fırat Üniversitesi’ne kupasını ASKF başkanı Mustafa Gür verirken, Gür yaptığı konuşmada, “Elazığ ilinde ilk kez tek grupta 1. Amatör Ligini sezon başında başlatmıştık ve başarıyla şu anda meyvesini almaya başlıyoruz. Hiçbir şaibe olmadan tertemiz herkes 2 maç üzerinden birbiriyle maç yaparak sezonu tamamladınız. 72 puanla şampiyon oldunuz. Özellikle ben başta yöneticileri Ercan bey, Eyüp Hocam, Mustafa Hocam, teknik sorumlularımız Burak Hocam, Atilla Hocam, Ramazan Bey, Hakan Bey hakikatten eski sporcularımızdan emekleri çok. Sizleri federasyonumuz adına yürekten kutluyorum. İnşallah aynı başarıyı BAL Liginde de ilimizi temsil noktasında en iyi şekilde temsil edeceğinizden şüphemiz yok. Bizlerde her türlü sizlerin yanında olacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin, hepinizi yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

F.Ü spor kulübü yöneticileri de şampiyonluk duygularını dile getirdiler.

Ligi 2. Sırada tamamlayarak F.Ü’nin ardından ilimizi Bölgesel amatör ligde temsil edecek olan Sürsürüspor’a da kupasını ASKF başkanı Mustafa Gür verdi.

GÜR: FEDERASYON OLARAK SİZLERİN YANINIZDA OLACAĞIZ

ASKF Başkanı Mustafa Gür, “2018-2019 futbol sezonu ilimiz 1. Amatör Küme sezonumuzu bu hafta noktaladık. Ligi birinci Fırat Üniversitesi bitirmişti, ikinci ise Sürsürüspor Kulübümüz oldu. İki takımımız da ilimizi inşallah önümüzdeki sezondan itibaren BAL Liginde temsil etmeye çalışacaklar. Ben emeği geçen yöneticilerimiz, teknik sorumlularımız, sporcularımız olmak üzere hepsini federasyonumuz adına tebrik ediyorum. İnşallah BAL Liginde de iyi bir sezon geçirirsiniz. İlimizi en iyi şekilde temsil edersiniz. Bizler de her türlü federasyon olarak sizlerin yanınızda olacağız. Hayırlı uğulur olsun ilimize” dedi.

Sürsürüspor yöneticileri de yaptıkları açıklamada duygularını dile getirdiler.

HABER: SITKI TAŞEL