Elazığspor’umuzun efsane kaptanlarından Haluk Erdem, sağlık sorunları nedeniyle Bursa’da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aynı zamanda Elazığspor’un yaşayan en yaşlı futbolcusu olan ve teknik direktörlüğünü de yapan Haluk Erdem, bordo beyazlı takımımızın ilk şampiyonluğunda da formasını giymişti.

Elazığspor’la birlikte İstanbulspor ve uzun yıllar da Bursaspor forması giyen Elazığlı Haluk Erdem Bursaspor’da adeta sembol olmuş, futbolculuğunun son yılında da Elazığspor formasını giymiş ve kaptanlığını yapmıştı.

Erdem farklı sezonlarda da bordo beyazlı takımımızın teknik direktörlüğünü yapmış ve Elazığspor’u şampiyon yapmıştı.

Baskil Kayısısı Konulu Çalıştay Düzenlendi Baskil Kayısısı Konulu Çalıştay Düzenlendi

Haluk Erdem, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Pazar günü Bursa’da hastaneye kaldırıldı. Durumuyla ilgili bilgi oğlu Algun Erdem tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Algun Erdem, "Babam Bursaspor'un efsanesi, canımız her şeyimiz şu an Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yatıyor. Aman baba şakanın sırası değil. Tüm dostlarından dua istiyoruz." ifadelerini kullanarak üzücü haberi duyurdu. Hastaneye bilinci kapalı olarak getirilen Erdem'in bilincinin açıldığı ve özel odaya alındığı belirtildi.

Haluk Erdem'in büyük oğlu, Elazığspor’un eski kaptanlarından Taygun Erdem, yaptığı açıklamada babasının sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, “Pazar gecesi rahatsızlanarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan babamın sağlık durumu iyi. Sabaha kadar testleri yapıldı. Bugün odamıza çıktık, dinleniyoruz. Herkese selamları var” dedi.

Taygun Erdem, babasıyla birlikte odasında çektiği fotoğrafı da paylaştı.

Editör: Haber Merkezi