Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ milletvekili ve 28. dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden ediyor.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıcdaroğlu’nun seçim bildirgesinde yer alan Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere asgari ücret tutarında ikramiye verilmesi vaatlerini paylaşan Milletvekili Erol, Elazığ'ın kalkınması ve gelişmesi için de birçok projeye imza atacağını ifade etti.

Emlaktaki Durgunluk Yeni Bir Dönemi Başlattı Emlaktaki Durgunluk Yeni Bir Dönemi Başlattı

CHP Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Erol, projeler arasında şehirdeki tarım ve hayvancılık sektörlerinin geliştirilmesi, turizm potansiyelinin artırılması, altyapı ve ulaşım konularındaki sorunların çözülmesi gibi birçok konunun yer aldığını söyledi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesinde yer alan Ramazan ve Kurban bayramlarında tüm emeklilere asgari ücret tutarında ikramiye verilmesi vaadi, emeklilerin hayat standartlarının yükseltilmesi amacını taşıyor. Seçim vaatlerimizde sadece emeklilere değil, genel olarak Elazığ'ın kalkınması ve gelişmesi için de birçok projeye imza atacağız. Bu projeler arasında, şehirdeki tarım ve hayvancılık sektörlerinin geliştirilmesi, turizm potansiyelinin artırılması, altyapı ve ulaşım konularındaki sorunların çözülmesi gibi birçok konu yer alıyor” dedi.