Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu illerden, İstanbul’daki hastanelere sevk edilen yaralı depremzede sayısı 209 oldu.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürerken, enkaz altından kurtarılan 63 yaralı, tedavilerinin sürdürülmesi için İstanbul’a getirilmişti. Bu sayı 209’a çıktı. Bu hastanelere dağılımlardan bazıları şu şekilde:

Bolu’da Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı   Bolu’da Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı  

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne 39, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne 19, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi ve Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi’ne 18, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 16, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 14, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 11, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Lütfiye Nuri Burat Hastanesi’ne 10 yaralı depremzede getirildi.