Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

VAN (AA) - Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı. Van'da Cumhuriyetin 98'inci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Valilik bahçesinde tören yapıldı.Saygı duruşu...

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

VAN (AA) - Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı.

Van'da Cumhuriyetin 98'inci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Valilik bahçesinde tören yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Vali Mehmet Emin Bilmez ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri ve öğrenciler de katıldı.

- Bitlis

Bitlis'te, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende,Vali Oktay Çağatay ve Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törene, Emniyet Müdürü Celal Özcan, kurum amirleri, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

- Muş

Muş'ta Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Vali İlker Gündüzöz ve Belediye Başkanı Feyat Asya, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Törene, İl Garnizon Komutanı Albay Serhat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve askeri erkan katıldı.

- Hakkari

Hakkari'de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Valilik önünde düzenlenen törende, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ile Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Muammer Alper Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Törene, Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, polis ve askerler katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137