1. Çocuk Festivali Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Elazığ Belediyesi ile Playland tarafından düzenlenen 1. Çocuk Festivali, çocukların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

1. Çocuk Festivali Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ve iki gün boyunca süren Playland 1. Çocuk Festivali, çocukların yoğun ilgisi ve katılımıyla tamamlandı.

Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi yanında gerçekleşen çocuk festivaline çocuklar aileleri ile birlikte katılarak gönüllerince eğlendiler.

3 ayda 30 şehir ve 30 bin çocuğun hayallerine dokunmak üzere düzenlenen festivale ilimizde de aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdiler.

Etkinlikte şişme oyun grupları, survivor parkı, çizgi film oyun kahramanları ile eğlenen çocuklara yine Elazığ Belediyesi tarafından özenle hazırlanan sürpriz hediyeler verildi. Hediyelerin yanı sıra miniklere pamuk şekeri ve patlamış mısır da ikram edildi.

AİLELERDEN ŞAHİN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

Düzenlenen çocuk festivalinden çok memnun olduklarını ifade eden aileler ise çocuklarıyla birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri bir etkinlik alanı oluşturulduğu için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler. İki gün boyunca dolu dolu geçen çocuk festivali ve benzeri etkinliklerin şehrin sosyal hayatına canlılık kattığını aktaran aileler, festivalde çocuklara gösterilen ilgi ve hassas tutum için Belediye ekiplerine ayrıca teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2022, 15:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137