Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından TOKİ tarafından deprem konutları yapılmaya başlandı.

Yapımı tamamlanan konutlar için hak sahipliği kuraları çekiliyor.

ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ

Elazığ’da Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki ağır hasarlı konutundan AFAD hak sahipliği bulunan ve kurada konutları çıkmayan 69 hak sahibi vatandaş talep etmeleri halinde Abdullahşpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında AFAD’a devredilen konutlar için çekilecek kuraya dahil edilecekler.

MUSTAFAPAŞA MAHALLESİ

Mustafapaşa Mahallesi’ndeki ağır hasarlı konutundan AFAD hak sahipliği bulunan ve kurada konutları çıkmayan 24 hak sahibi vatandaş talep etmeleri halinde Mustafapaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında AFAD’a devredilen konutlar için çekilecek kuraya dahil edilecekler.

SÜRSÜRÜ MAHALLESİ

Sürsürü Mahallesi’ndeki ağır hasarlı konutundan AFAD hak sahipliği bulunan ve kurada konutları çıkmayan 26 hak sahibi vatandaş talep etmeleri halinde Sürsürü Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında AFAD’a devredilen konutlar için çekilecek kuraya dahil edilecekler.

9-12 EYLÜL TARİHLERİNDE BAŞVURU YAPILABİLECEK

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar 9-12 Eylül 2022 tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere saat 08.30 ile 16.30 saatleri arasında Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü binasında başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU ŞEKLİ

Hak sahibi vatandaşların bizzat kendilerinin kimliğini ibraz ederek kanuni vekilleri var ise vekaletleriyle, müşterek hak sahibi olanlar müşterekleriyle birlikte başvuru yapabilecek.

Kuraya dahil olan vatandaşlar mahallelerde bulunan Emlak Yönetim Yönetim ofislerine başvuru yaparak konutları görebilecekler.