Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatmak için Samsun’a ayak basışının 103. yılı tüm ülkede olduğu gibi Elazığ’da da bir dizi etkinlikler ile kutlanacak.

Elazığ Valiliği’nin yanında bulunan tören alanına gerçekleşen Gençlik Haftası açılış programında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Alattin Özdemir, Gençlik Çalışanları, Gönüllüler, Antrenörler, Sporcular ve kurum personellerinin katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile Gençlik Haftası kutlamaları başlamış oldu.

“PLANLADIĞIMIZ FAALİYETLER DOĞRULTUSUNDA DEVAM EDECEĞİZ”

Gençlik Haftası etkinlikleri ile ilgili yapılan açıklamada; “Elazığ özelinde gerçekleştirilecek olan faaliyetler kapsamında 15-21 Mayıs tarihleri arasında bir dizi kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirilecek. Bu vesileyle de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu yıl aynı coşku ve heyecanla bu kapsamda 15 Mayıs tarihinde, Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlattığımız gençlik haftası etkinliklerine planladığımız faaliyetler doğrultusunda devam edeceğiz.” denildi.