“15 Temmuz’u Anmak ve Anlamak” Konferansı Düzenlendi

Birlik Vakfı gençlik teşekkülü olan Genç Birlik tarafından 15 Temmuz’u anmak ve anlamak temalı konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak 26. dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı katıldı.

“15 Temmuz’u Anmak ve Anlamak” Konferansı Düzenlendi

Birlik Vakfı Gençlik teşekkülü olan Genç Birlik tarafından “15 Temmuz’u Anmak ve Anlamak” temalı konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı katıldı.

AÇIKKAPI: BU VAKFIN ÖNEMİNİ VE ANLAMINI ÇOK DAHA İYİ GÖREBİLİYOR VE HİSSEDEBİLİYORUZ

Ejder Açıkkapı, “Vakıf olarak başta Cumhurbaşkanımız, liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli büyüğümüz bizim geçmiş dönem TBMM Başkanımız İsmail Kahraman abimizin burada bu vakıfta büyük emekleri var. Dolayısıyla bizler bu vakfın önemini ve anlamını çok daha iyi görebiliyor ve hissedebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

AÇIKKAPI: BİZİ BU COĞRAFYADAN SİLİP ATMANIN HER ZAMAN HEDEFLERİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Gençlere seslenen Açıkkapı, “Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz hain gecesinde yaşanan o acıları adeta tekrar hissetmiştik. 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde bu tarihi anlamak ve bu tarihi gelecek kuşaklara bir şekilde aktarabilmek gibi bir sorumluluğa sahibiz. 15 Temmuz tarihi öncesine tabi değinmekte fayda var. bu sürece nasıl gelindi, 15 Temmuz tarihinde yaşanan bu hain gecede bu sadece bir günlük bir olaymıydı birkaç haftalık bir olaymıydı bunu görmek lazım, bunun teşhisini koymak lazım. Bu hain geceye gelene kadar Türkiye’de aslında 29 Mayıs dediğimiz o anlamlı tarihten itibaren aslında bu coğrafyada bize karşı, vatanımıza karşı, milletimize karşı her çağda inanılmaz bir çalışma yürütülmüştür. Bizi bu coğrafyadan silip atmanın her zaman hedefleri olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137