2022 Yılının Son Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ticaret Borsası’nın son meclis toplantısı Meclis Başkanı Aydın Torgut başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, projelerinden bahsetti.

2022 Yılının Son Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ticaret Borsası 2022 yılının son meclis toplantısını Meclis Başkanı Aydın Torgut başkanlığında gerçekleştirdi.

TORGUT: 2023 YILINDA STABİLE OLACAK BİR ŞEKİLDE BİR TİCARET OLUŞSUN

Toplantıda konuşan Meclis Başkanı Torgut, “2023 yılına girerken Elazığ’ımıza, Türkiye’mize hayırlı, bereketli enflasyon yüksek olmayan, stabile olacak bir şekilde bir ticaretin oluşması, zamlarla karşı karşıya kalmayacağımız bir Türkiye oluşması için Cenap-ı Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

DUMANDAĞ: BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE KAZASIZ VE BELASIZ BİR YILI GERİDE BIRAKTIK

Toplantıya katılan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da, “Burada meclis başkanımız, yönetim kurulumuza tüm meclis üyelerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten birlik ve beraberlik içerisinde kazasız ve belasız bir yılı geride bıraktık. Bugüne kadar biz hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri fazlasıyla yerine getirdik. Bundan sonra da yeni meclisimizle, yeni yönetimimizle daha fazlasını yapacağız. Bunun inancındayız. Bizim 2 tane çok güzel projemiz var. Zaman zaman burada yetkililere teşekkür ediyorum. ‘niye bu kadar teşekkür ediyorsun’ diyorlar. Hak edenin hakkını vereceksin. Yeni hayvan pazarımızdan dolayı belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Tek kelimeyle bizimle ortak oldu, sözleşmemizi imzaladı. Yeni yapılan hayvan pazarını belediyemizle beraber yapacağız, beraber gerçekleştireceğiz. Yeni yıl bize, hemşehrilerimize ve İslam alemine hayırlara vesile olsun. Kazasız, belasız, depremsiz, yangınsız bir yıl olsun. Bol kazançlı bir yıl olsun. Gerçekten geçen yıllarda; pandemi, hastalık, deprem… inşallah o sıkıntıları artık ne bizim ülkemiz ne de hiçbir İslam alemi ülkesi yaşamasın” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası meclis başkanlığı yapmış olan Abdulkerim Sis ve Mehmet Emin Ayaz’a Borsaya vermiş oldukları hizmetler anısına plaket takdim edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137