22 Haziran’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemiz genelinde havanın parçalı bulutlu, Elazığ ve Tunceli çevreleri sabah saatlerinde, Bingöl çevreleri öğlen saatlerinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.” denildi.

22 Haziran’da Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Bölgemiz genelinde havanın parçalı bulutlu, Elazığ ve Tunceli çevreleri sabah saatlerinde, Bingöl çevreleri öğlen saatlerinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin civarında seyretmesi beklenmektedir.

RÜZGÂR: Rüzgârların kuzeyli yönlerden orta, yer yer kuvvetli; öğle saatlerinden itibaren zaman zaman fırtınamsı eseceği tahmin edilmektedir.

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU:

ELAZIĞ MERKEZ:    30   / Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ AĞIN:    31    /     Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ ALACAKAYA:    29    /    Parçalı bulutlu.

ELAZIĞ ARICAK:     31    /      Parçalı bulutlu.

ELAZIĞ BASKİL:     27   /     Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ KARAKOÇAN:    29  /            Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ KEBAN:     32    /      Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ KOVANCILAR:    30   /    Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ MADEN:     30    /     Parçalı bulutlu.

ELAZIĞ PALU:     32   /    Parçalı bulutlu.

ELAZIĞ SİVRİCE:    27   /    Parçalı bulutlu.

ÇEVRE İLLERDE HAVA DURUMU:

MALATYA:    29   /   Parçalı bulutlu.

BİNGÖL:     27   /   Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

TUNCELİ:      30    /             Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ADIYAMAN:     34  /            Az bulutlu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137