23 Eylül’de Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemizde havanın parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Bingöl ve çevrelerinde ise yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.” denildi.

23 Eylül’de Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Bölgemizde havanın parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Bingöl ve çevrelerinde ise yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

Yağışlı havanın etkisi ile sıcaklıkların 3 ila 7 derece düşerek mevsim normallerinin 6 ila 9 derece altında seyretmesini beklenmektedir.

Rüzgarların Elazığ'ın doğusu (Palu,Kovancılar,Arıcak ve Karakoçan) ve Bingöl il genelinde güney güneybatılı yönlerde kuvvetli rüzgar (40-70 km/sa) ve yer yer fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU:

ELAZIĞ MERKEZ:    24    /                   Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ AĞIN:    24    /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ ALACAKAYA:     24    /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ ARICAK:     26    /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ BASKİL:     21    /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ KARAKOÇAN:     24    /          Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ KEBAN:     25    /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ KOVANCILAR:     24    /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ MADEN:     25    /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ PALU:     26    /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ELAZIĞ SİVRİCE:     21    /     Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ÇEVRE İLLERDE HAVA DURUMU:

MALATYA:    23 /     Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BİNGÖL:     25 /     Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

TUNCELİ:      25 /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ADIYAMAN:     27 /      Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137