Elazığ Belediyesi tarafından anaokullarının katkılarıyla düzenlenecek 23 Nisan Çocuk Festivali, birbirinden özel organizasyonlarla çocuklara unutmayacakları bir bayram yaşatacak. 

Kültür Park’ta 23 Nisan Pazar günü, 11.00-16.00 saatleri arasında Elazığ Belediyesi Mehter ekibi gösterisiyle başlayacak kutlamalarda şiirler, şarkılar, semazen gösterileri, yarışmalar, özel gösteriler, kum boyama ve yüz boyama etkinliği, yöresel oyunlar, tiyatro gösterileri ve ikramlarla çocuklar bayram sevincini doyasıya yaşayacak. 

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tüm çocukların ve ebeveynlerinin büyük bir coşkuyla kutlanacak 23 Nisan Çocuk Festivali’ne davetli olduğu bildirildi. 

BAŞKAN YANILMAZ’DAN ÇOCUKLARA DAVET

Çocuklar için daha mutlu bir dünya dileyerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Çocuklarımız için gözyaşının olmadığı, güven içinde oyunlarını oynayabilecekleri, yarınlara umutla bakabilecekleri bir dünya için hep birlikte, milli birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlar için çalışmalıyız. Geleceğimizim teminatı olan, yürekleri sevgiyle ışıldayan çocuklarımızla daha güzel bir dünyaya ulaşacağımıza inancım tamdır. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Elazığ Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz 23 Nisan Çocuk Festivali’nde unutamayacakları bir bayram yaşamaya bekliyorum.” dedi.