26 Yaşındaki Genç Mimarın Vefatı Herkesi Üzdü

Elazığ’ın tanınmış doktorlarından Tufan Çetinkaya’nın oğlu 26 yaşındaki Mimar Tunahan Çetinkaya, sürdüğü bisikletin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

26 Yaşındaki Genç Mimarın Vefatı Herkesi Üzdü

Elazığ’da uzun yıllardır hizmet veren ve şehrin sevilen doktorlarından Opr. Dr. Tufan Çetinkaya’nın oğlu Tunahan Çetinkaya hayatını kaybetti.

BİSİKLETİ DEVRİLDİ

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Necmettin Erbakan Bulvarı’nda bisiklet süren 26 yaşındaki Tunahan Çetinkaya, bisikletinin devrilmesi sonucunda yere düştü.

KAFASINDAN DARBE ALDI

Bölgeden geçen vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan genç mimarın kafasından darbe aldığı görüldü.

GENÇ MİMAR HAYATINI KAYBETTİ

Doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen Tunahan Çetinkaya kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BİLGİ ÜNİVERSİTESİ’NDEN MEZUN OLMUŞTU

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olan ve mimarlık yapan 26 yaşındaki Tunahan Çetinkaya’nın vefatı kamuoyunda büyük üzüntüye neden oldu. Önemli projelerin içerisinde yer alan Tunahan Çetinkaya ayrıca spora düşkünlüğüyle biliniyordu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 16:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
.
. - 4 yıl Önce

Bu yol kimlere sebep oldu.Yolu yapanlarda keyfini sürüyor. Allah rahmet eylesin.Eyyy kendine basın diyen zihniyet git o yolu çek haber yap. Ortada yol diye birşey yok.

ali2323
ali2323 @. - 4 yıl Önce

Haklısınız. Aynı yolda bu kaçıncı ölümlü kaza. Lâkin o yolu yapanların diğer bir eseri için bugün yıkım kararı verildi. Üstelik bunları yaptırana hesap sormak yerine yılın belediye başkanı ödülü verildi o da yetmedi ilgili partide önemli bir görev verildi.

tansel hoca
tansel hoca - 4 yıl Önce

Oğlumuz kadar sevdiğimiz Tunahanın vefatını öğrenmiş durumdayız.Çok ama çok üzüldük . Kelimeler bu acı durumu anlatmaya yetmiyor. Can dostumuzu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet diler,ailesine Allahtan sabırlar dilerim. Derin üzüntü içerisindeyiz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Akın Demir
Akın Demir @tansel hoca - 4 yıl Önce

Hocam yorumunuzu gördüm, duygulandım. Allah razı olsun. Bugün cenazede olacağım bir isteğiniz yada talebiniz olursa seve seve yapmak isterim. Ben Akın

Ahmet kuş
Ahmet kuş - 4 yıl Önce

Bir Elazığli olarak hemsehrimize Allah tan rahmet diliyorum yakınlarına başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun inşAllah

buğra görgülü
buğra görgülü - 4 yıl Önce

Yakın bir aile dostumuzun oğluydu. Hayat doluydu. Yazık oldu. Çok ama çok yazık oldu. Çok gençti. Allahım ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. Ruhu şad; günahları affolsun. Başınız sağolsun.

Kemal Atacan
Kemal Atacan - 4 yıl Önce

O yol hakikaten çok sıkıntılı derhal gerekli tedbirlerin alınarak yolun hatalı bölümleri onarılmalı eğimi yanlış kavşaklar bozuk satıhlar daha kaç can alacak Allah rahmetiyle muamele eylesin

Metin
Metin - 4 yıl Önce

O yolun neredeyse tamamı hatalı. Haram olsun o projeyi çizen ve kabul edenlere. Allah onları bildiği gibi yapsın.

Fethi Arduçoğlu
Fethi Arduçoğlu - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin yeğenimin mekanın cennet olsun çetinkaya ailesinin başı sağolsun. Bende ailesi kadar çok çok üzüldüm.

bülent bayık
bülent bayık - 4 yıl Önce

Hemşerimiz .oğlumuzun arkadaşı,çok değerli DR umuz tufan beyin oğlu vefat haberi biz çok üzdü. Rabbim ailesine sabırlar versin Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.


SIRADAKİ HABER

banner137