Elazığ’da esnaflık yapan Ali Barhturmuş tarafından Doğukent Mahallesi’de düzenlenen organizasyonda Elazığ’da yaşayan Bingöllüler bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BARHTURMUŞ: HEDEFİMİZDEKİ SONUCA ALLAH’IN İZNİYLE DE ULAŞACAĞIZ

Programda konuşan Ali Barhturmuş, “Bugün burada toplanmamıza vesile olan hepimizin malumu olduğu üzere 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Bingöllü hemşerilerimin ve dostlarımın yoğun teveccühü ve taleplerinden dolayı AK Parti’mizden Elazığ Belediye Meclis üyeliği için gerekli başvurumu yapmış bulunmaktayım ve gerekli çalışmalarımı yaptım. 31 Mart yerel seçimlerine 70 gün gibi kısa bir süre kalmıştır burada. Bütün Bingöllü hemşerilerim ve Bingöllü dostlarım; hane hane, kapı kapı özveri ve samimiyetle çalışıp AK Parti’mizin Elazığ’da en yüksek seviyede oy alması için tüm gayretlerimizle çalışarak hedefimizdeki sonuca Allah’ın izniyle de ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Sizler AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman destek verdiniz. Sadece Elazığ’ımızda değil, bütün ülkede özellikle de Bingöl’de sürekli sağ duyudan yana, millet aşkından yana, milletten yana bir duruş ortaya koydunuz. Sizlere teşekkür ediyoruz. Bu duruşunuzu da 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde taçlandırarak devam edeceğiniz noktasında bizle hiçbir endişe taşımıyoruz. Çünkü biraz önce ifade etmeye çalıştım, sizler AK Parti’yi, AK Parti’nin temsil ettiği misyonu ve Recep Tayyip Erdoğan’a aşık insanlarsınız” şeklinde konuştu.

BULUT: BAŞKANLIK SİSTEMİNİN GÜVEN OYUYLA ALAKALI DA BİZ SANDIĞA GİDECEĞİZ

AK Parti MKYK Üyesi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. 31 Mart’a Allah nasip ederse sandığa gideceğiz. Ama bu defa sadece diğer yerel seçimlerde olduğu gibi Belediye Başkanımızı seçmek için gitmeyeceğiz. Aslında bir anlamda Başkanlık sisteminin güven oyuyla alakalı da biz sandığa gideceğiz. Bu yönüyle çok önemsiyoruz. Sadece Şahin kardeşimizi Elazığ Belediye Başkanı seçmeyeceğiz. Çünkü genelinde de bir takım kötü niyetler içerisinde olan insanlara o sandıkta ne yapacağız? Cevap vereceğiz Allah’ın izniyle” dedi.

DEMİRBAĞ: KARAYOLUMUZA BAKTIĞINIZ ZAMAN ÇOK ŞEYLER DEĞİŞTİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bir taraftan Bingöl, ynai Doğu’ya giden, bir taraftan Güney Doğu’ya giden Diyarbakır yolu ve bunları birbirine bağlayan Batı’dan, İstanbul, Ankara’dan gelen, karayolumuza baktığınız zaman çok şeyler değişti. Öyle değil mi? Bir Diyarbakır, Maden yolunu gözünüzün önüne getirin, Ankara yolunu, Malatya’dan itibaren özellikle Uzunyayla’ya giden o feciat yol. Geldiğimiz zaman insanlar bir sürü sıkıntıyla karşılaşırdı, karayoluyla seyahat etmek bu mevsimde hemen hemen mümkün değildi, çok güzel hizmetler yapıldı. İşte o İstanbul’dan başlamak suretiyle merkezi hükümette de gerçekten taktire şayan şerler yaptı” diye konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: ASLA VE ASLA DAR BÖLGECİLİK YAPMAYACAĞIZ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ise, “Hizmetlerimizi bölge ayrımı yapmadan dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan ve kimliğinde hangi şehir yazıyorsa yazsın; Elazığ’ın tamamına en güzel şekilde hizmet edebilmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Asla ve asla dar bölgecilik yapmayacağız. Her bölgeye eşit şekilde hizmet yapmanın yollarını ve gayretini sarf edeceğiz. Bizler bu şehri sizlerle birlikte yönetmek istiyoruz. Sizlerin düşünceleri, fikirleri ve projeleri bizler için çok önemli” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL