700 ihtiyaç sahibi çocuk, bu bayrama daha mutlu girecek.

İş İnsanı Ebedin Ergün, İHH İnsani Yardım Derneği tarafından belirlenen 0 – 15 yaş arası ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdi.

Ergün, çocukların bayramlıklarını kendi elleriyle giydirdi.

İHH İnsani Yardım Derneği İl Başkanı Nejat Öztürk, bağışçıların yardımlarının kendilerine güç kattığını ifade etti.

ÖZTÜRK: YAVRULARIMIZA BAYRAMLIK GİYSİLERİ ALMIŞ VAZİYETTEYİZ

İHH İnsani Yardım Derneği İl Başkanı Nejat Öztürk, “ hayırsever iş adamımız ebedin beyin yapmış olduğu yardımlar ile yedi yüze yakın il ve ilçelerimizde bulunan fakir, yoksul, yetim yavrularımıza bayramlık giysileri almış vaziyetteyiz. Bugün burada onlara bu heyecanı bu sevinci yaşatmış bulunmaktayız. Bağışçılarımızın yardımları bizlere büyük güç katmaktadır. Yavrularımızın, yetimlerimizin, fakirlerin duaları da bizi ayakta tutmaktadır” dedi.

İş İnsanı Ebedin Ergün ise, çocukların yüzündeki tebessümün kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

ERGÜN: ÇOCUKLARIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜMÜ GÖRDÜKÇE DUYGULARIMIZ KABARIYOR

İş İnsanı Ebedin Ergün, “ bugün çok kazançlı bir gün bugün çok verimli bir gün yaşıyoruz. Çocukların yüzündeki tebessümü gördükçe duygularımız kabarıyor. Cenabı Allah’a hamdolsun, şükürler olsun geçen hafta İstanbul Arnavut köy de, bugün Elâzığ’ımızda yaklaşık yedi yüz tane yetim ve birinci derecede ihtiyaç sahibi arkadaşlarımızı giydirme imkanına ulaşmış olduk. Cumartesi günüde inşallah Diyarbakır’da sekiz yüz kişilik yine yetim, birinci derecede ihtiyaç sahibi çocuklarımızı giydireceğiz” dedi.