İş İnsanı Abdulkerim Yılmaz, AK Parti’den Elazığ Milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Fırat Üniversitesi İle Final Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı Fırat Üniversitesi İle Final Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Başvuru evrakını İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Semih Tekmen’e teslim eden Aday Adayı Yılmaz, partinin her kademesinde kurulduğu günden bu güne görev aldığını kaydetti.

Yılmaz, daha yaşanılabilir bir Elazığ için hizmet etmek istediklerini söyledi.  

Yılmaz, “Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar partimizin tüm kademelerinde görev yapmış bir kardeşinizim. Rabbim bugün nasip etti. Gönülden bağlı olduğum yanında yürümekten onur duyduğum Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gönülden sevdiğim hizmet etmekten gurur duyduğum AK Parti’mizde 28. Dönem milletvekili aday adaylığı başvurumu yapmaktayım. Ülkemiz ve şehrimiz için daha iyi bir gelecek inşa etmek halkımızın sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı bir siyaset anlayışıyla hareket etmek için yola çıktım. Sizlerin aracılığıyla halkımıza seslenmek sorunlarını dinlemek ve çözümler sunmak istiyorum. Benim için en önemli konu halkımızın mutluluğu ve refahıdır. Siyasi hayatım boyunca halkımızın yanında olmak, sorunlarını dinlemek ve çözümler sunmak için mücadele ettim. Sizlerin desteği ve güveniyle hep birlikte daha güzel daha yaşanabilir bir Elazığ için çalışacağız” dedi.