24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar alan ve Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan Batı Sitesi’nin hak sahibi vatandaşları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İstişare toplantısına AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse ve hak sahibi vatandaşlar katıldı.

BULUT: İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

Toplantının ardından açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın ev sahipliğinde milletvekilimiz Sayın Zülfü Demirbağ’ın ve İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım’ın katılımıyla Abdullahpaşa Mahallesi Batı Sitesi sakinleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Milletvekili Metin Bulut, İl Başkanı Şerefettin Yıldırım ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın katılımıyla Elazığ Belediyesi Harput Toplantı Salonunda, Abdullahpaşa Mahallesi Batı Sitesi sakinleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI SİTELERİN TEMSİLCİLERİ VE MAHALLE MUHTARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da, “Milletvekillerimiz Sayın Metin Bulut, Sayın Zülfü Demirbağ  ve İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım  ile birlikte Abdullahpaşa Mahallemizde Kentsel Dönüşüm kapsamındaki alanda kalan sitelerin temsilcileri ve mahalle muhtarımız ile bir araya geldik” dedi.

YILDIRIM: HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, “Milletvekillerimiz Sayın Metin Bulut, Sayın Zülfü Demirbağ ve Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ile birlikte Abdullahpaşa Mahallesi Batı Sitesi sakinleri ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.