Abdulvahap Yılmaz Aday Adaylığını Açıkladı

Aday adaylığı nedeniyle sağlık bakanlığı müşavirliği görevinden istifa eden Abdulvahap Yılmaz, AK Parti il binasına giderek, başvurusunu yaptı.

Abdulvahap Yılmaz Aday Adaylığını Açıkladı

Sağlık Bakanlığı Müşavirliği görevinde bulunan Abdulvahap Yılmaz, AK Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

Başvuru evrakını teslim ettikten sonra açıklamalarda bulunan Yılmaz, yeni yüzyılda Türkiye’nin lider ülke olacağını kaydetti.

YILMAZ: ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM

Yılmaz, “Sevgili Hemşerilerim, kıymetli dava arkadaşlarım ve değerli basın mensupları… Öncelikle 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve tarihimizin en büyük felaketlerinden olan Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizi etkileyen depremlerde, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Depremin hemen ardından Sayın Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde; Devlet kurumlarımız, güvenlik güçlerimiz, parti teşkilatlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve gönüllü vatandaşlarımız ile el ele bu büyük afetin yaralarını sarmak için yoğun bir çaba sarfettik. Devletimiz, insanlarımızın bu zor gününde mağduriyetini en aza indirmek için bütün gücüyle gayret göstermektedir ve ileri ki süreçte gayret göstermeye devam edecektir. Sevgili Hemşerilerim, kıymetli dava arkadaşlarım ve değerli basın mensupları Adalet ve Kalkınma Partisinin gönülden bir ferdi olarak, geçmişten günümüze kadar içimizde ki karşılıksız hizmet aşkını resmileştirmek adına, sizlerin huzurunda, Aday Adaylığımı açıklıyorum.  Dürüst, şeffaf, samimi bir siyaset anlayışı ile Elazığ’ımızın refah seviyesini yükseltmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla, büyük bir hizmet aşkıyla bu kutlu görevi yerine getireceğimi tüm samimiyetimle sizlere taahhüt ediyorum. Siz değerli vatandaşlarımızdan ricamız, bu kutlu süreçte bizlere destek olmanız ve bizi gözetim altında tutmanız. Çünkü biz bu süreçte geçmişimizi, bugünümüzü, yarınımızı; şeffaf ve dürüst bir ahlak ile sizlere sunacağız, anlatacağız. Sizlerin güvenini kazanmak ve inançlarımızı, değerlerimizi, projelerimizi sizlerle paylaşmaktan büyük bir kıvanç duyacağız. Mensubu olmaktan gurur duyduğum partimin genel başkanı ve hepimizin lideri Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendilerin Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun bir şekilde sizlere hizmet etmeye, Biz Varız… Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağ Olun Var Olun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137