AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yenilenen Elazığ Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçiminde güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçilen Cemil Erdem’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Milletvekili Açıkkapı’yı ağırlayan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, Afrin operasyonuna değindi ve “Her ne kadar sıkıntıda olsak da önce vatan ve millet” dedi.

“ODALARIMIZDA SEÇİMİ KAYDEDEN BİR ARKADAŞIMIZ OLMADI”

Başkan Erdem yaptığı açıklamada, “Bizim 4 yılda bir seçimlerimiz oluyor. Biz de bu manada odalarımızın seçimlerini 1. aydan başlayıp 3. ayda yasal olarak hepsini bitirme zorunluluğu var. Bu süreçte 5, 6 oda kaldı. Seçimler yapıldı. Bugüne kadar odalarımızda seçimi kaydeden bir arkadaşımız olmadı.

“ÖNCE VATAN, ÖNCE DEVLET, ÖNCE BAYRAK”

Allah’ım başkomutanımızı muzaffer eylesin, Türk milletini muzaffer eylesin. Allah’ın izniyle çok fazla zayiat vermeden bu sıkıntıdan kurtulacağız. Çünkü ülkenin etrafında bütün şer güçler toplanmışlar. Allah bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Esnaflarımızın sıkıntıları, sorunları her ne kadar varsa önce vatan, önce devlet, önce bayrak diyoruz. Bu bizim için çok önemli. Olmazsa olmazımız. Sayın vekillerimiz de ellerinden geldiği kadarıyla ilimizin genelinin kalkınması noktasında gayret ve çaba gösteriyorlar. Mesela sürüncemede olan Elazığ teşvik kapsamında 6. bölgeye alınması noktasında bir kargaşa vardı. Bu da Allah’a şükür sayın vekillerimin gayreti ve çabası neticesinde bu da onaylandı” ifadelerini kullandı.    

AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı da değerlendirmesinde esnaflara yönelik çalışmalarından bahsetti ve bundan önce olduğu gibi bundan sonra da esnafın yanında olacaklarını söyledi.

“ODALARIMIZLA BİRLİKTE İNŞALLAH ELAZIĞ’IMIZA HİZMET EDECEĞİZ”

Açıkkapı yaptığı konuşmada, “Başkanımız bu yıl yeniden 4 yıllığına güven tazeledi. Başkanımızın bugüne kadar çok önemli hizmetleri olmuştu. Üyelerimizin desteği ile yine inşallah ilimize hizmet edecek. Bu konuda başarılı çalışmalar yaptığını hep görüyoruz, gördük. İnşallah bundan sonraki süreçte hep beraber ekip ruhuyla, odalarımızla birlikte inşallah Elazığ’ımıza hizmet edeceğiz” dedi.

“BİRLİKTE HİZMET ÜRETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Açıkkapı, “Birlikte hizmet üretmeye devam edeceğiz” diyerek, “Hükümet olarak bugüne kadar esnafımızla ilgili olarak birçok konuda onlarla birlikte olduk. Gümrük Ticaret Bakanımızın ifade ettiği gibi 2017 yılında esnafımıza yönelik biz yaklaşık 13 milyar liralık bir kredi kullanımı gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de inşallah esnafımıza yönelik olarak onlarla birlikte olacağız. Birlikte hizmet üretmeye çalışacağız. Türkiye’mize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.