AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

“AK PARTİ’DE HİÇBİR ZAMAN DEVRE DIŞI OLMAK YOKTUR”

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 26. Dönem Milletvekillerine teşekkür ederek, “3 yıllık süre içerisinde hem ilimizi hem ilimizin kronikleşmiş sorunlarına bu dönem milletvekillerinin çok büyük katkıları oldu. Değerli Ejder Açıkkapı milletvekilimizin şahsında diğer milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. Bugün listede oluruz yarın dinlendirilebiliriz ya da başka bir göreve getirilebilriz. AK Parti’de hiçbir zaman devre dışı kalmak yoktur. AK Partili olmak, AK Parti saflarında görev yapmış olmak il başkanlığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı yapmış olmak Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere yol arkadaşı olmak çok önemli bu gururu, onuru bize yaşattığı için yüce Allah’ımıza hamd ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de kaldığımız yerden partimize daha güçlü destek vererek milletimizin, genel başkanımızın ve parti kadrolarımızın bizler için ön göreceği hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.   

“Görevimizi layığı ile yerine getirdik” diyen AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 2.5 yıl içerisinde Elazığ’da yapılan ve yapımı devam eden projelere değindi.

“KRONİKLEŞEN BİRÇOK MESELEYİ 2 BUÇUK YIL SÜRE İÇERİSİNDE HALLETTİK”

Açıkkapı yaptığı konuşmada, “Elazığ’a gerçekten şu anda saymaya başlarsam çok sayıda hizmeti sadece iki buçuk yıllık süre içerisinde gerçekleştirdik. Zaman zaman bazı eleştiriler oluyor, özelikle muhalefet partileri tarafından Elazığ’a neler yapıldı deniliyor. Emin olun şu 2 buçuk yıllık süre içerisinde Elazığ’ın hemen hemen her ilçesine dokunan, her köyüne dokunabilen hizmetleri biz teşkilatlarımızla ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Kronikleşen birçok meseleyi 2 buçuk yıl süre içerisinde hallettik. Uluova meselesini çözdük. Kuzova’da çok önemli mesafeler aldık. Hamza Bey içme suyu izale hattı son hızla devam ediyor. Bunun gibi Yimpaş sorunu ve daha birçok meseleyi kronikleşen meseleyi çözdük. Milletvekilliği adaylarının açılandığı günden son güne kadar mücadele vererek Allah’a hamd olsun Elazığ Atatürk Stadyumunun ihale tarihini de almayı başardık” ifadelerini kullandı.