İlimiz 2. Amatör küme takımlarından Adaletspor’da genel kurul yapıldı.

Elazığ Adalet sarayı Konferans salonunda yapılan genel kurula Cumhuriyet başsavcısı Osman Köse, Elazığ amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanı Mustafa Gür ve yönetim kurulu üyeleri, futbol il temsilcisi Turgut Kılınç ve Kanal Fırat spor koordinatörü ve Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç da katıldı.

Toplam 43 üyesi bulunan ve 37 delegenin hazır bulunduğu Adaletspor genel kurulunda mevcut Başkan Osman Akarsu ile Remzi İçen aday oldular.

‘İNŞALLAH BU KURUL İL VE ÜLKE SPORUNA HAYIRLI OLUR’

Divan başkanlığını Şenol Soylu, kâtip üyelikleri ise Oktay Nural ve Oğuzhan Elma’nın yaptığı genel kurulda Cumhuriyet başsavcısı Osman Köse, iki adayın da daveti üzerine genel kurula katıldığını belirterek, “Sporu yakından takip ediyorum iki tarafta adaysa demek ki canı gönülden istiyorlardır seve seve katıldık inşallah bu kurul il ve ülke sporuna hayırlı olur. İki tarafından kulübümüze hizmet etmek için yola çıktıklarını biliyoruz bu sevindirici bir şey iki tarafta ben daha iyi iş yaparım iddiasındalar inşallah bu iddialarında başarılı olur.

‘BU CAMİANIN İÇİNDE İLİMİZ SPORUNA HİZMET EDİYORUM’

Elazığ ASKF genel başkanı Mustafa Gür de yaptığı konuşmada, Osman Akarsu’nun ASKF genel başkan vekili olduğunu ve kendisine her zaman güvendiğini söyleyerek, “ Bu camianın içinde ilimiz sporuna ve özelikle futbola hizmet ediyorum Futbol Federasyonu temsilciliği yaptığım dönemde mevcut Başkan Osman beyle yaklaşık otuz yıllık bir dostluğumuz var şuanda da mevcut başkan vekilimiz çok hizmetler verdi Osman beyle birlikte hizmet eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum İlimiz sporuna hizmet edecek yeni yönetiminde Federasyonumuz bünyesinde güzel hizmetler etmesi  adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Genel kurulda Osman Akarsu yönetiminin faaliyet ve denetleme raporları Serhat Eskin ve Bilal Güneş tarafından okunarak üyeler tarafından ibra edildi.

Adaletspor genel kurulunda seçime geçilirken, oy kullanan toplam 37 üyenin 21’inin oyunu alan mevcut başkan Osman Akarsu, üçüncü kez Adaletspor kulüp başkanlığına seçilirken, diğer aday Remzi İçen ise 15 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Adaletspor’un yapılan 3. Olağan genel kurulunda yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Yönetim kurulu asil üyeler: Osman Akarsu, Bilal Güneş, Sebahattin Bor, Hakan Çakmak, İbrahim Polat.

Yönetim kurulu yedek üyeler: Alparslan Erdem, Rıdvan Doğan, Sevtap Polat, Gökmen Velibeyoğlu, Ferdi Belliktaş

Denetleme kurulu asil üyeler: Mehmet Alkış, Mustafa Üşen, Necmettin Albayrak

Denetleme kurulu yedek üyeler: Oğuzhan Elma, Ahmet Ay, Gökhan Karataş

Seçimin ardından güven tazeleyerek yeniden Elazığ Adaletspor kulüp başkanlığına seçilen Osman Akarsu, kürsüde yaptığı konuşmada, spora hizmet etmek amacıyla burada olduğunu belirterek, genel kurula teşekkür etti