Aydın Torgut Aday Adaylığı başvuru süreci sonrasında seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Aday Adayı Torgut bu kapsamda Elazığ’da yeni Mahalle ve Üniversite Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

TORGUT: MİLLET İTTİFAKINA EĞER BİR DESTEK ÇIKARSA BU ÜRETİMLERİMİZİ YOK EDECEKLER

Uzun yıllardır Ak Parti’ye destek verdiğini ifade eden Torgut, Cumhur ve Millet İttifakı ile ilgili konuşarak, “Yıllardan beri AK Parti’nin kuruluşundan bu yana AK Parti’nin neferlerinden biriyim. Ticaret yaparken her süreçte AK Parti2nin savunucu olarak çevremde arkadaşlarım müşterilerim bu konuya çok iyi vakıflar. Türkiye şunun vardı ki üretim yapma sürecine girişti bu üretim sürecinde İHA’larımız, SİHA’larımız, tanklarımız bu konuda ciddi anlamda araştırmaya ve üretim yapmaya başladı üretimden sonrada şer ittifakları baskılar yapmaya başladı. Millet ittifakına eğer bir destek çıkarsa bu üretimlerimizi yok edecekler. Yok, ettikleri zaman dışarıya bağımlı kalacağız, bağımlı kaldığımız zaman eski Türkiye’ye dönüş olacak” dedi.

 TORGUT: CUMHUR İTTİFAKI’NIN YANINDA YER ALMALIYIZ

Aday Adayı Aydın Torgut Elazığ’da AK Parti’ye isim üzerinden değil Cumhur İttifakına destek için oy verilmesi gerektiğini dile getirdi.  Torgut, “Olabilir, diyelim şehrimize bazen istişare ediyoruz yapılan araştırmalar oluyor şu milletvekili çıkmasa biz oy vermeyeceğiz diye yanlış bir düşünceye kapılıyoruz değeli arkadaşlarım. Kim olursa olsun gelen ne olursa olsun biz Cumhur İttifakı’nın yanında yer almalıyız şer odaklarını biz görüyoruz Millet İttifakı’nın Türkiye’ye bir faydası olmayacak. Ellerinde bir projeleri olmayan 7’li masanın bu ülkeye vereceği hiçbir şey yoktur” şeklinde konuştu.

Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı