AK Parti Elazığ milletvekili aday adayı Cemil Turgut, seçim çalışmalarına devam ediyor.

İlçe ve belde ziyaretlerinin adından STK ziyaretlerinde bulunan Turgut, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş’ı ziyaret etti.

TURGUT TÜRKİYE’NİN GELİŞME SÜRECİNE ENGEL OLMAYA ÇALIŞANLARA ASLA PRİM VERMEYECEKTİR

2014 seçimlerinin birçok alanda istikrarın ve ülkenin birliğinin kader seçimi olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili aday adayı Cemil Turgut, “Geçmişten bugüne her seçim önemli ve ülkenin vesayetten, bürokratik oligarşiden kurtulmanın, darbelere ve muhtıralara rağmen milli iradeyi hakim kılmanın seçimi olmakla birlikte 14 mayıs seçimleri, ülke düşmanlarına ve küresel güçlere karşı dik duruşun bir seçimi olacaktır.  14 Mayıs seçimleri, PKK ve FETÖ terör örgütlerinin önlerini açmaya çalışanlara dur demenin ve ülkemizi emperyalist emellerine alet etmeye çalışan küresel aktörlerin oyunlarını bozmanın seçimidir. 14 Mayıs seçimleri, ülkemizin 20 yıldan beri yakaladığı istikrar ve güven ortamını bozarak, yönetim perde arkasından talimat alarak yönetmeyi açıkça dile getirenlere dur demenin ve milletin iradesini hakim kılmanın seçimleridir. Elazığ halkımız da bu kritik süreçte, geçmişten bugüne ortaya koyduğu milli duruşunu ve memleket severliğini ortaya koyacak ve Türkiye’nin gelişme sürecine engel olmaya çalışanlara asla prim vermeyecektir” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs seçimlerin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olması dileklerini ifade eden Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, AK Parti Milletvekili aday adayı Cemil Turgut’a odalarını ziyaretten dolayı teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.

Elazığ’da ‘Kadın ve Genç İstihdamın Desteklenmesi’ Konferansı Elazığ’da ‘Kadın ve Genç İstihdamın Desteklenmesi’ Konferansı