Aday Adayı Ertuğrul Altun Resmi Müracaatını Yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Ertuğrul Altun, resmi müracaatını yapmak üzere AK Parti Elazığ İl Başkanlığında aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Aday Adayı Ertuğrul Altun Resmi Müracaatını Yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde AK Parti’den Elazığ milletvekili Aday adayı olan Ertuğrul Altun, AK Parti İl başkanlığına gelerek resmi müracaatını yaptı.

ALTUN: PROJELERİMİZ BULUNMAKTADIR

Gençlerin önün açılması gerektiğini ifade ederek milletvekili seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında bilgi veren Milletvekili Aday Adayı Ertuğrul Altun, “Bu liderler yüzünden genç bireylerimiz hükümetimize ve dolayısıyla devletimize karşı bir hayal kırıklığı oluşup, hayata karşı umutsuz bir bakış açısı içindeler. Buna bir dur demek için hemen şimdi diyor, huzurlarınızda bütün liderlere seslenerek gençlerimizin önlerini açmalarını, siyasetin içinde daha etkin bir rol almalarını sağlamalarını değerli siyasi büyüklerimden talep ediyorum. Eğer seçilirsem öncelikli hedefim devletin denetleyici organlarının gelişmesine katkıda bulunmak ve bu sayede adam kayırmacılık ve yolsuzluk sorunlarını kökünden çözmektir. Bir diğer yandan ahlaklı toplum ve bu topluma açık bir devlet anlayışına öncülük etmemiz biz bütün siyasilerin görevi olmalıdır. Bunun yanında 5 yıllık görevim sonunda özellikle Elazığ ve Doğu Anadolu’yu bir marka haline getirip yıllık katma değerini 100 milyon dolar seviyesine çıkaracak projelerimiz bulunmaktadır ve üretmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137