Aday Adayı Faik Öztürk Resmi Müracaatını Yaptı

Elazığlı Ünlü Sanatçı Faik Öztürk, İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adaylığı için, İyi Parti Genel Merkezi’ne başvurusunu yaptı.

Aday Adayı Faik Öztürk Resmi Müracaatını Yaptı

İYİ Parti’ye katılacak Elazığlı Ünlü sanatçı Faik Öztürk, yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

Ekranların sevilen ismi Faik Öztürk, İYİ Parti Genel Merkezi’ne giderek, Elazığ milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ÖZTÜRK: ELAZIĞ İÇİN GECE GÜNDÜZ VAR OLAN HER ŞEYİMİ KOYACAĞIM

Başvurusu sırası geldiğinde gerekli evrakları teslim ederek İyi Parti Elazığ Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapan Faik Öztürk, Elazığ’a ve Türkiye’ye hizmet edebilmek adına milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. Öztürk, “Doğma büyüme Elazığlıyım. Elazığ’dan dolayı her imkana sahip oldum en sonunda da memlekete hizmet etme, Türkiye’ye hizmet etme olayı var. Evde de konuştum Safiye’mde müsaade etti. Rahmetli Ömer Göktuğ benim ağabeyim ilk konuyu ona açmıştım seve seve dedi sana yakışır bu iş dedi o yüzden karar verdim geldi. Elazığ sahipsiz bir kent Elazığ bu zamana kadar seçim oldu Elazığ’ın eti belli butu belli ilk defa bir sahibi geldi oraya da ben sahip olacağım. Elazığ bir deprem bölgesiydi bir deprem atlattı ekonomik yönden sıkıntıları vardı Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Elazığ’a biz ne kadar istihdam götürebilirsek ne kadar iş yeri açabilirsek ne kadar teknoloji götürebilirsek bize o yakışır. O yüzden Elazığ için gece gündüz var olan her şeyimi koyacağım” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137