AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Fatih Çelik, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

ALAN: ELAZIĞ’IN SORUNLARINI İYİ BİLEN BİR İSİM

Başkan Alan, “Elazığ Ak Parti Aday Adayı Sn. Fatih Çelik beyefendi odamızı ziyaret ettiler. Kendilerine Odam, Meclisim ve Yönetimim adına teşekkür ediyorum. Çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. Kıymetli Fatih Çelik’i akrabam olması hasebiyle yakinen tanıyorum. Elazığ’da güzel ciddi işlere, projelere imza atmış bir ailenin ferdi olarak kendisi de uzun yıllar Ak Parti’nin her kademesinde görev yapmış, Elazığ’ın sorunlarını çok iyi bilen ve gören, değirmeninde pişmiş bir kardeşimiz. Kendisi aday gösterilir ve seçilirse icra makamında olacaklar. Bizler talep makamı olarak icra makamındaki insanlar ile sık sık görüşüyoruz. Kendisi de bu makama seçilirse bir çok problemi çözebilecek kabiliyete sahip. Çıktıları yolda kendilerine başarılar diliyorum. Allah şehrimiz için, ülkemiz için hangi isim hayırlıysa onu nasip etsin” ifadelerini kullandı.

ÇELİK: ELAZIĞ’IN SORUNLARINI İYİ BİLEN BİR İSİM

Elazığ'da 150 İşçi Alımın Kura Sonuçları Açıklandı Elazığ'da 150 İşçi Alımın Kura Sonuçları Açıklandı

Aday Adayı Çelik, “Çok kıymetli İdris Alan Başkanımıza, bizlere verdikleri desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Aile efradı olarak büyüğüm olan abimi ziyarete geldim. Destekleri bizler için çok önemli. Başkanlığını yaprığı makam Elazığ'ımız için çok çok kıymetli. Allah çıkmış olduğumuz yolda bizi mahcup etmesin. Başkanıma teşekkürlerimi iletiyorum. Allah razı olsun, yönetimine de kendisine de şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.