Aday Adayı Hasan Kaya, Seçim Ziyaretlerini Sürdürdü

Seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Kaya ilçe ve belde belediye başkanları ile AK parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Aday Adayı Hasan Kaya, Seçim Ziyaretlerini Sürdürdü

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Kaya seçim çalışmalarına başladı.

Kaya, ilçe ziyaretleri kapsamında Baskil, Akçakiraz, Kovancılar, Palu, Keban ve Mollakendi belediyeleri ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’la bir araya gelen Aday Adayı Kaya seçimlere ilişkin istişarelerde bulundu.

Kaya son olarak STK platformu seçimli genel kurulu ile Kuzova Derneği istişare toplantısına da katıldı.

KAYA: HEMŞEHRİLERİMİZİN BENİ DESTEKLEMELERİNİ BANA İNANMALARINI İSTİYORUM

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Kaya, Elazığlıların desteğini isteyerek, “Baskil, Keban, Kovancılar ve Palu ilçelerimizde temaslarda bulunduk. İlçe teşkilatımız ve belediye başkanlarımızla beraber ilçe sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Akçakiraz ve Mollakendi Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik. Ben halkın içinden halkın adamı Hasan Kaya. Halkımızın hemşehrilerimizin beni desteklemelerini bana inanmalarını istiyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137