14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’den 28. Dönem Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Murat Öz, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Murat Öz, ziyaretleri kapsamında ilk olarak AK Parti Mollakendi Belde Başkanı Mustafa Ayaz ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Daha sonra  Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz, Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım ve Bükardi Belediye Başkanı Yılmaz Açmaz’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerine Arıcak ilçesiyle devam eden Hasan Murat Öz, AK Parti Arıcak İlçe Başkanı Nadir Gülşen, Kadın Kolları Başkanı Feyziye Temizsoy ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret etti.

ÖZ: BAŞARI HİKAYELERİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti teşkilatlarının 14 Mayıs seçimlerine en güçlü şekilde hazırlandıklarını ifade eden Hasan Murat Öz, “Özellikle yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin hayallerinin, umutlarının sönmemesi için, daha güçlü bir Türkiye için gece gündüz demeden sahada olacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız. İnanıyoruz ki, 14 Mayıs seçimleri ülkemiz için yeni bir milat olacak. Milletimizle, gençlerimizle Türkiye Yüzyılı’na yürümeye, ülkemizin gururu olan savunma sanayimizdeki güçlü hamleler gibi, milli gururumuz TOGG gibi yepyeni başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi