KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Fırat Üniversitesi’nin Başarısı Bizleri Mutlu Ediyor KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Fırat Üniversitesi’nin Başarısı Bizleri Mutlu Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Uzun Temayül çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Uzun, Akçakiraz Belediyesi'nde Sabahattin Kaya ile bir araya geldi. Hasan uzun daha sonra Yazıkonak belde teşkilatında partililerle bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Uzun belde ziyaretleri Yurtbaşı ile devam etti. Belediye başkanı Yasin Yılmaz ile gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Mollakendi Belediyesi’ne geçildi. Ziyaretlerinden memnun kaldığını belirten Hasan Uzun çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Öte yandan Ak Parti milletvekili aday adayı Hasan Uzun ilk iftarını depremzedelere açtı. Harput ilim ve ihtisas eğitim merkezi müdürü Turgut Tunç düzenlenen iftar yemeğinde Hasan Uzun’a eşlik etti.

Uzun iftar öncesi konuşmasında, “Sizler bizim kardeşimizsiniz. Size ne gerekiyorsa yardımcı olmak için buradayım. Ramazan ayının ilk iftarını sizinle birlikte yapmak benim için fazlasıyla değerli. Siz değerli kardeşlerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan-ı şerifinin hayırlı olmasını temenni ediyorum”  dedi.