Hülya Ülkü Gür, CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için resmi başvurusunu CHP Merkez İlçe Başkanlığına yaptı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Özçelik, aday adayı Gür’e başarılar diledi.

Bingöl’de Korkutan Deprem Bingöl’de Korkutan Deprem

Özçelik, “Bugün Elazığ Cumhuriyet Halk Parti’si Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına, daha önce Kadın Kolları Başkanlığı yaptığı Hülya Hanım aday adaylık başvurusunu yaparak bize resmi olarak aday adaylığını açıkladı. Evraklarını bize teslim ederek bu yola çıktığını bu yolda başarıya ulaşacağını ilan ederek İl Örgütümüzle beraber basın açıklaması için bir araya geldik. Kendisine başarılar diliyoruz. Bu yolda Cumhuriyet Halk Parti’sine başarı sağlayacağına inandığımız arkadaşlarımızdan biri olarak kendisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CHP Belediye Meclis Üyesi aday adayı Hülya Ülkü Gür, adaylığının sadece partisi için değil Elazığ’a hizmet etmek için olduğunu belirtti.

Gür, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girdiğimiz bu dönemde partim ve şehrim için hizmet etmek benim için onur ve gurur kaynağı olacaktır.  Adaylığım sadece partim için değil sevdalısı olduğumuz kadim şehir Elazığ’ımızın tüm halkı içindir. Bu vesile ile Belediye Başkan adayımıza Belediye Meclis Üyesi aday adaylarına başarılar diler, hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi