Aday Adayı İbrahim Esmeray Resmi Müracaatını Yaptı

DEVA Partisi Elazığ Milletvekili aday adayı İbrahim Halil Esmeray, resmi müracaatını yaptı.

Aday Adayı İbrahim Esmeray Resmi Müracaatını Yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde DEVA Partisi’nden Elazığ milletvekili Aday adayı olan İbrahim Halil Esmeray, resmi müracaatını yaptı.

Esmeray yaptığı açıklamada; “Gençlerin vekili olmak ve gençlere vaad edilen desteklerin takibini yapıp uygulamaya sokmak için mücadele edeceğim” dedi.

İBRAHİM HALİL ESMERAY KİMDİR?

1998 Yılında Elâzığ’da doğdu. 3 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan İbrahim Halil Esmeray, ilkokula Ankara’da başlayıp Diyarbakır’da  tamamladı. Lise öğrenim hayatına Diyarbakır’da başlayıp, Ankara’da Final Kolejinde bitirdi. Üniversite yılları Konya’da geçen İbrahim Halil Esmeray Selçuk Üniversitesi Uluslararası ticaret Bölümüne devam etmekte.  2017 yılında Projem Danışmanlık A.ş. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı, 2019 yılında Spektif Reklam Ajansı - Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. İbrahim Halil Esmeray, bir çok firmada çalışmasının ardından 18 yaşında ilk anonim şirketini kurdu. İbrahim Halil Esmeray, 2020 yılından itibaren Deva Partisi Genel Merkez Halkla İlişkiler Biriminde gönüllü olarak çalışmalarına devam etmekte.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137