AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs milletvekilliği genel seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında başlattığı teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Prof. Dr. Keleş’in ilk durağı AK Parti Karakoçan İlçe teşkilatı oldu.

Erol,  Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, İlçe Başkanı Ülküşah Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Perihan Yaşar, Gençlik Kolları Başkanı Harun Yahya Görgülü ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Av. Vural: Süreç İddia Dahi Olsa Delillerin Toplanması Gerekir Av. Vural: Süreç İddia Dahi Olsa Delillerin Toplanması Gerekir

Daha sonra Kovancılar ilçesine geçen Keleş, AK Parti İlçe Başkanı Selami Sarıpolat, Kadın Kolları Başkanı Kader Gökçe, Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Koç ve teşkilat üyelerini ziyaret etti.

Son durağı Palu ve Arıcak ilçeleri ile Erimli beldesi olan Prof. Dr. Keleş Palu’da AK Parti İlçe Başkanı Hasbi Erginöz,  Kadın Kolları Başkanı Mehtap Zenginoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Savaş Cirit ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelirken,  Arıcak’ta da AK Parti İlçe Başkanı Nadir Gülşen, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Dalmızrak, Erimli beldesinde de Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz, AK Parti Belde Başkanı Ferhat Kaya ve teşkilat üyelerini ziyaret etti.

Teşkilat mensuplarıyla seçimlere ilişkin istişarelerde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Erol Keleş ziyaretleri kapsamında ilçe sakinleri ile de selamlaşmayı ihmal etmedi.