Elazığlı Genç İş İnsanı Muhammet Sefa Kömürhanlı 14 Mayıs’ta gerçekleşecek milletvekili seçimlerinde Elazığ’dan AK Parti aday adaylığını açıkladı.

Aday Adayı Kömürhanlı resmi müracaatını AK Parti Genel Merkezi’ne sundu.

AK parti il binasında partililerle bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Muhammed Sefa Kömürhanlı, Gençler adına yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

KÖMÜRHANLI: BÜYÜK BİR HEYECANLA ÇALIŞTIĞIMIZ VE MUTLU HUZURLU YAŞADIĞIMIZ ŞEHRİMİZDİR

Aday Adayı Kömürhanlı, “Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Öncelikle asrın felaketi olarak adlandırdığımız Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Ben Muhammed Sefa Kömürhanlı, esnaflıkla ilgilenen bir ailenin en küçük oğluyum. 1998 Elazığ Baskil doğumluyum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Elazığ’da tamamladıktan sonra Ankara Ufuk Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası İlişkiler ve Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler’den mezun oldum. Elazığımız, El Azizimiz doğup büyüdüğümüz, içerisinde olduğumuz, büyük bir heyecanla çalıştığımız ve mutlu huzurlu yaşadığımız şehrimizdir. Genç bir kardeşiniz olarak gençlik kollarımızın çeşitli kademelerine görev almış bir kardeşiniz olarak şunları ifade etmek isterim; Türkiye Yüzyılı, gençlerimizin yılı olacak. İlimizi cazibe merkezi haline getirecek, devlet ve özel sektör yatırımlarını şehrimize çekerek gençlerimize istihdam oluşturacak projeler gerçekleştirmeliyiz. Gençlik sadece yarına yada geleceğe ait rafta bekleyen potansiyel olarak görülemez. Gençler bütün potansiyel ve enerjileriyle şuanda buradadır. Milletimize hizmet yolculuğumuzu, Türkiye yüzyılı vizyonuyla inşallah zirveye çıkaracağız. Çünkü bizler her seçimde canla başla mücadele ettik. Partimizin misyon ve vizyonuna olan bağlılığımla nasip olursa Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yolda kendisinin izinde hizmet edebilmek için memleketimize, bayrağımıza ve vatanımıza canımızın son damlasındaki kana kadar mücadele edeceğimin sözünü veriyor, siz kıymetli hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

TEKMEN: ADAYLARIMIZIN MÜRACAAT DOSYALARINI TESLİM İÇİN ŞUANDA GENEL MERKEZDE BULUNUYORLAR

AK parti SKM Başkanı Semih Tekmen, aday adaylığı müracaat dosyalarının Ankara’ya gönderildiğini söyleyerek: “yoğun bir şekilde teveccüh gösteren aday adaylığı müracatında bulunan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İl başkanımız ve il seçim işleri başkanımız aday adaylarımızın müracaat dosyalarını teslim için şuanda genel merkezde bulunuyorlar” şeklinde konuştu.

DEMİRTAŞ: ÖNÜMÜZÜN AÇIK OLDUĞU BİR DÖNEME GİRİYORUZ

Seçimlerin önemine değinen AK Parti Elazığ İl Başkan Vekili Vahdettin Demirtaş, aday adaylarına başarılar dileyerek, "Rabbim kardeşlerimizin aday adaylıklarını kabul etsin, Allah utandırmasın. Hakikaten bu seçim çok önemli. Belki yeni 100 yılımızın başlangıcı. Daha önceki 100 yıldan sitemle bahsederdik yanlışlıklardan bahsederdik. Bu dönem artık o dönemin silindiği artık yeni sayfanın açıldığı, önümüzün açık olduğu bir döneme giriyoruz” dedi.

Elazığ’da Toz Bulutu Etkili Oldu Elazığ’da Toz Bulutu Etkili Oldu