Aday Adayı Kömürhanlı, İlçe Temaslarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Muhammed Sefa Kömürhanlı seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Aday Adayı Kömürhanlı, İlçe Temaslarını Sürdürüyor

Elazığlı Genç İş İnsanı Muhammed Sefa Kömürhanlı geçtiğimiz günlerde AK Parti Elazığ Milletvekili aday adaylığını açıklayarak resmi müracaatını AK Parti Genel Merkezi’ne sunmuştu. Muhammed Sefa Kömürhanlı aday adaylığını duyurmasının ardından seçim çalışmalarına başladı.

Genç Milletvekili aday adayı Kömürhanlı beraberindeki heyetle birlikte Ağın, Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Palu ve Sivrice ilçelerine giderek İlçe Belediyeleri ve Teşkilatlarıyla bir araya geldi. Kömürhanlı yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak ilçelerle ilgili hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı.

Ziyaretlerinde ilçe halkıyla da buluşan Milletvekili aday adayı Muhammed Sefa Kömürhanlı vatandaşlarla sohbet ederek, esnafların talep ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Milletvekili aday adayı Kömürhanlı ayrıca Akçakiraz ve Yazıkonak Beldelerini ziyaret ederek Belde Belediye Başkanları ve Belde Teşkilatları ile bir araya gelip istişarelerde bulundu.

Milletvekili aday adayı Muhammed Sefa Kömürhanlı ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede memnuniyetle karşılandığını ifade ederek: “Seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün ilçelerimizi ziyaret ederek Belediye Başkanlarımızla, Teşkilatımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Teşkilatlarımız bizleri bağırlarına basmış durumda, gittiğimiz her yerde memnuniyetle karşılandık. Vatandaşlarımızla sohbet edip, taleplerini dinledik ve nasip olursa milletvekili seçilmemiz durumunda hayata geçireceğimiz projelerimizi anlattık. Bölgenin tüm sorunlarına hakimiz ve bu konuda gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Milletimize hizmet yolculuğumuzu, Türkiye yüzyılı vizyonuyla inşallah zirveye çıkaracağız” İfadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137