14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Prof. Dr. Erol Keleş, resmi müracaatını il başkanlığına yaptı.

AK Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin her daim değişim ve yenilenmenin öncüsü olduğunu söyledi.

Sakatlar Derneği Üyelerine Destek İçin Özel Bir Kampanya Başlattı Sakatlar Derneği Üyelerine Destek İçin Özel Bir Kampanya Başlattı

KELEŞ: AK PARTİ KADROLARI HER ZAMAN DEĞİŞİMİN VE YENİLENMENİN ÖNCÜSÜ OLMUŞTUR

Keleş, “Ülkemiz son 20 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her anlamda büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Genel Başkanımız liderliğinde yürüyen AK Parti kadroları her zaman değişimin ve yenilenmenin öncüsü olmuştur. Bu kadrolar Türkiye’nin gelişimi ve büyümesi için ciddi bir irade ortaya koymuştur. Bu güçlü ve kararlı irade sayesinde Türkiye bugün birçok alanda olduğu gibi özellikle de sağlık alanında dünyada bir model ülke haline gelmiştir. Bir hekim olarak sağlık alanında gelişim, değişim ve dönüşümün bizzat şahidiyim. AK Parti kadrolarının sağlık alanında ortaya koyduğu vizyon ülkemiz adına umut vericidir” dedi.

KELEŞ: ELAZIĞLILARA KARŞI SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM

Prof. Dr. Erol Keleş, sağlık alanında edindiği bilgi ve tecrübeyi Ülke ve Elazığ adına daha iyi kullanabilmek amacıyla AK parti ‘den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu belirterek: “30 yıllık meslek hayatım boyunca büyük bir özveriyle hemşehrilerime hizmet vermeye çalıştım. Meslek hayatımın büyük bir bölümünü buna öğrencilikte dahil Elazığ’da geçirdik. Elazığlılara karşı sorumluluğumun bilincindeyim. Elazığ’a şehrime hizmet etmek için hep birlikte Elazığ’ı daha iyi yerlere taşımaya inancım tam olduğu için buradayım. Nasipse milletvekili adayı olarak değilse bir birey olarak devletimiz için, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için AK Parti’nin seçimlerden zaferle çıkması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.” diye kaydetti.