Aday Adayı Şahin Özdemir Resmi Müracaatını Yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Şahin Özdemir, yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday Adayı Şahin Özdemir Resmi Müracaatını Yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Milletvekili aday adayı olan Şahin Özdemir, İl Başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

ÖZDEMİR: TÜM ARKADAŞLARIMLA BU DOĞRULTUDA BU İNANMIŞLAR VE BU AZİMLE ÇALIŞACAĞIZ

Yeniden Refah Partisinde Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Şahin Özdemir milletvekili olması halinde Elazığ için özveri ile mücadele edeceğini söyleyerek, “Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde yolunu yolumuz bilerek bu acı günümüzde gerçeklerin ve doğruların insanlık için, adalet için, halkımız için doğru yol olduğunu gördük ve bildik. Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın izinde tüm yol arkadaşlarımızla 14 Mayıs seçimlerini Müslümanlığın, adaletin, umudun, insanların ağır ve kurtuluş dolu bir sınav olarak görüyoruz.  Tüm arkadaşlarımla bu doğrultuda bu inanmışlar ve bu azimle çalışacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Türker, partilerinden milletvekili aday adayı olan Şahin Özdemir’e başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137