28. Dönem Milletvekili seçimlerinde CHP’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan İş İnsanı Sait Kahraman, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

KAHRAMAN: AMACIM GENELDE ÜLKEMİZE ÖZELDE ELAZIĞ’IMIZA HİZMET ETMEKTİR

CHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Sait Kahraman, Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayı olduğunu açıklayarak amacının ülke ve özelde Elâzığ’a hizmet olduğunu söyledi. Kahraman, “ülkemizin içerisinde bulunduğu olumsuz koşullara sebep olan AKP iktidarını göndermek ve tek adam rejimini sonlandırmak için sadece seçime en olarak oy vermenin yeterli olmadığını fark ettim. Bu sebeple yeni bir başlangıç için Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili aday adayı olmakla karar verdim. Amacım genelde ülkemize özelde Elazığ’ımıza hizmet etmektir. Bu çerçevede Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında partimiz iktidara yürürken ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu emin adımlarla Cumhurbaşkanlığına ilerlerken beni bahtiyar kılacaktır” dedi.

Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek Elazığ Belediyesi; Konut, İş Yeri ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek