Aday Adayı Semih Işıkver, Temaslarını Sürdürüyor

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, ilçe temaslarına devam ediyor.

Aday Adayı Semih Işıkver, Temaslarını Sürdürüyor

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, seçim çalışmaları kapsamında Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu’yu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Başkan Uslu, MHP Aday Adayı Işıkver’in yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Işıkver’in aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, ise yapmış olduğu açıklamada, “Yol arkadaşlığı ile iftihar ettiğim Ağın Belediye Başkanımız Sayın Ali Uslu’yu ziyaret ettik, samimiyet adanmışlık ve muhabbetle karşılandık.  Rabbim ayağını taşa değdirmesin.  Birliğimiz kardeşliğimiz ebedidir.  Sağ olsun var olsunlar” dedi.

Ziyaret sonrasında Ağın halkı ile bir araya gelen MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Işıkver’in seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe temaslarında sıradaki durağı Palu oldu.

Bir diğer MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nurettin Bahçeci ile bir araya gelen Işıkver, kendisini karşılamaya gelen yoğun kalabalıkla hasbihal etti.

Vatandaşa olumsuz hava koşullarına rağmen gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Işıkver, istek üzerine yoğun kalabalığa bir konuşma yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak birlik olmaları gerektiğinin altını çizen Işıkver, "14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Elazığ'da hak ettiğimiz vekile kavuşacağız" dedi. Aday Adayı Nurettin Bahçeci'nin tertip ettiği iftar programına katılan Işıkver, iftar sonrasında vatandaşla karşılıklı sohbetinin ardından ziyaretini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2023, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137