14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde AK Parti’den Elazığ milletvekili Aday adayı olan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Şeyma Sezikli, AK Parti İl başkanlığına gelerek resmi müracaatını yaptı.

SEZİKLİ: 2023 VİZYONUNDA BİZDE VARIZ

2023 vizyonunda bizde varız diyen Milletvekili Aday Adayı Şeyma Sezikli, Elazığ’ın sesini daha gür bir sesle duyurmak adına milletvekili aday adayı olduğunu belirti. Sekizli, “Gerek Ankara’da gerek Elazığ’da gerekse Cumhurbaşkanlığı’ndaki görevimiz sebebiyle hemşehrilerimize dertlerine derman olmak için Elazığ’ın sorunlarına çare olmak için elimizden geleni yaptık bundan sonrası içinde Elazığ’ımızın sesini daha gür bir sesle duyurmak adına 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Vatanımıza, milletimize, şehrimize hayırlı olsun. Elazığ’ımıza hizmet için bu vesileyle seçimiz daha gür çıkacaktır en güzel yıllarımızı, en güzel günlerimizi bu davaya hizmet için çabaladığımızı, çabalamaya çalıştığımızı nasip eden Allah’a hamdolsun. 2023 yılı Türkiye’mizin yüzyılı olacak Cumhurbaşkanımızın yanında 2023 vizyonunda bizde varız. Bundan sonrası için niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olsun inşallah aday adaylığımız önce Elazığ’a önce milletimize hayırlı olsun” dedi.

Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı Milletvekili Keleş Yeni Yapılacak Olan Aile Sağlığı Merkezleri İle İlgili Açıklama Yaptı