Adem Sağır, Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Adem Sağır, yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Kovancılar Belediye Başkan Adayı Adayı olduğunu açıklayarak, resmi müracaatını yaptı.

Adem Sağır, Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

2019 yılının Mart ayında gerçekleşecek seçimler öncesinde resmi müracaatları kabul eden siyasi partilerin aday adayları netleşmeye başladı.

Adem Sağır, Kovancılar’dan MHP’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayarak, ilçe teşkilatına resmi müracaatını yaptı.

“KOVANCILAR’DA YENİ BİR HİZMET YAPACAĞIZ”

Adem Sağır, “Zorlu bir sürece girdik. Allah nasip ederse aday adaylığımızı açıkladık. Sevgili ülkü ocakları başkanımız bizleri yalnız bırakmadı. Değerli büyüklerim bizleri yalnız bırakmadı. Cenabı-ı Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bizler hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığı müracaatımızı yaptık. Allah’ım bu şerefi bize layık görürse bu vazifemizi canla başla çalışıp inşallah rabbim nasip ederse Kovancılar’da belediye başkanı adayı olarak görünürsem Kovancılar’da yeni bir hizmet yapacağız”dedi.

VAATLERİNİ BİR BİR SIRALADI

Açıklamasının ardından partisinin ilçe binası önünde toplanan partililere seslenen Adem Sağır, ilçenin samimiyete ihtiyacı olduğunu belirterek, “Kovancılar ilk yapacağımız projelerden biri, Kovancılarımızın alt yapısını tamamen değiştirmek. Kovancılar kanalizasyonu belli bir süre sonra kaldırmayacak, kanalizasyonumuz yetersizdir. Kanalizasyon, yeraltı elektriğini, bütün doğalgazını aynı hattan geçirip Kovancılarımızı sıcak asfaltta geçirip Kovancıları daha güzel bir ilçe haline getireceğiz, Allah nasip ederse. İkinci projemiz ise Kovancılar Belediye Parkurunun bulunduğu yeri Kovancılar Tarihi çarşısı yapacağız Allah’ın izniyle, kapalı çarşı”diye kaydetti.

Adem sağır daha sonra tebrikleri kabul etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137