Görüntüler Elazığ Anaokulundan

Destanın 104. Yıl dönümü kutlandı.

Zaferin Kahramanlarını yansıtan minikler, hem gururlandırdı, hem ağlattı.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programa Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafız Koca, Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, MHP Eski İl Başkanı Oğuzhan Demir, Elazığ Anaokulu Müdiresi Onur Demir, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program kuranı kerim tilaveti ile başladı.

DEMİR: ÇANAKKALE’Yİ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdiresi Onur Demir, Çanakkale Zaferinin anlam ve önemine değinerek, “104 yıl önce bizlere özgürlüğümüzü ve vatanımızı hediye edebilmek için canlarını, kanlarını veren ecdadımıza minnetimizi, saygımızı şükranlarımızı ve borcumuzu ödemek için şimdi burada hep bir aradayız. Çanakkale’yi unutmayacağız ve unutturmayacağız” ifadelerinde bulundu.

Program kapsamında Şehit Polis Memuru Ahmet Küçüktağ’ın eşi Gülşah Küçüktağ’a Türk bayrağı ve kuranı kerim hediye edildi.

KOCA: HALA YÜREĞİMİZDE HALA GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE

Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafız Koca, Şehit Ahmet Küçüktağ’ın acısı hala dün gibi gözlerimizin önünde” diyerek, Gezi eylemlerinin yapıldığı bir esnada tomanın içerisinde sanırım kalp sıkışması ve kalp krizinden hayatını kaybettiği haberi bize geldiğinde o gün cemiyet başkanı olarak sayın vali yardımcımızla birlikte şehidimizin acı haberini ailesine götürdüğümüzde babasının ve değerli eşi hanımefendinin, annesinin o yürek burkan, ciğerimizi dağlayan o anki görüntüleri bugün gibi hala yüreğimizde hala gözlerimizin önünde” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Elazığ Anaokulu öğrencilerinin gösterileri sahne aldı.