AGD, İsrail Cumhurbaşkanı'nın Türkiye’ye Gelmesine Tepki Gösterdi

Anadolu Gençlik Derneği Türkiye’ye gelecek olan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un ziyaretini protesto etti.

AGD, İsrail Cumhurbaşkanı'nın Türkiye’ye Gelmesine Tepki Gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un şubat ayında Türkiye’ye geleceğini söylemesine Anadolu Gençlik Derneği'nden tepki geldi.

Öğretmen evi önünde toplanan heyet “Kahrolsun İsrail” sloganları attı.

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Recep Koca, İsrail Cumhurbaşkanının Türkiye gelecek olması milletimiz için utanç vericidir” dedi.

KOCA: NASIL BİR TEKLİF VE NASIL BİR TEHDİT İLE GELECEĞİ

BİZLERİ ENDİŞELENDİRMEKTEDİR

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Recep Koca, “ yıllardır süre gelen zulümler devam ederken terörist İsrail’in başı Isaac Herzog’un Türkiye’ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimizin yüzyıllardır islam alemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle utançla karşı karşıya kalması şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir. Yıllar önce Şimon Perez’in millet meclisimizde yaptığı konuşmasının hala sızısı yüreğimizde iken Isaac Herzog’un Türkiye’ye nasıl bir teklif ve nasıl bir tehdit ile geleceği ise bizleri endişelendirmektedir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2022, 15:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Harbi boş beleş bunlar
Harbi boş beleş bunlar - 2 yıl Önce

Harbi sizden bi halt olmaz. Bahsi geçen ülkenin el altından tcaret yapan onların desteğini almak için herşeyi yapan sizinkler sizden çıkanlar değlmi..Sizinklerim bir çoğu adını saklayıp bunlarla ticari ortaklık yapıyor yalan mı? Bunlara bağırın biraz da

Varol gardas
Varol gardas @Harbi boş beleş bunlar - 2 yıl Önce

Bunlari soyleyeemezler anladin sen onu

Herre
Herre - 2 yıl Önce

Kimi kime sikayet ediniz.Davaniz paraymis makam mevkiymis.Anladi millet

Elazığlı
Elazığlı - 2 yıl Önce

Terör rejimi israil ile işbirliği yapmak, pkk ile işbirliği yapmaktan daha tehlikelidir.

Selman
Selman - 2 yıl Önce

Daha dün Necmi başta iken 17 seri stratejik askerî analasma yaptığı zaman sizler Eskimo muydunuz?Köpek gibi azarladı, dünyada ilk oldu,aradan yıllar geçti,kuzu kuzu kapımıza geldiler,dünyada örneği var mı?"Bir dakika" yeryüzündeki İsrail imajı nin ve katilliginin dünyaya haykirilmasi idi.Sifir virgül kusurat çay partileri gölge etmesin,başka ihsan istemez .Bölgede bir dizayn var ve bu dizaynı Türkiye yapıyor, uyanın.Ayak altında dolaşmayın.

SIRADAKİ HABER

banner137