Ağın Spor Tesislerinin Onarım ve Yenilenme Çalışmaları Bitti

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik için yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda sporun her yaştan bireyin günlük rutini haline getirilmesi ve sporun tabana yayılması amacıyla çalışmalarına büyük bir özveriyle devam eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ağın İlçesindeki spor tesislerinin bakım onarım ve yenilenme çalışmalarını bitirdi.

Ağın Spor Tesislerinin Onarım ve Yenilenme Çalışmaları Bitti

Ağın İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğündeki giyinme odaları, basketbol ve voleybol sahalarının bakım onarımı, yenileme çalışmaları, çocuk oyun alanları ve çevre düzenlemesi çalışmaları ile İlçe sporuna ve gençliğe çok daha konforlu hale getirildi.

Yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Ağın’da giyinme odalarının olmaması çocuk oyun alanlarının bakımsız ve yıpranmış olması nedeniyle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla hem spor sahalarının bakım onarımını gerçekleştirdik hem de çocuk oyun alanları ve çevre düzenlemeleriyle güzel bir spor kompleksini Ağın ilçemize kazandırdık.  Ağın İlçemizdeki giyinme odası, voleybol ve basketbol sahaları yenileme çalışmalarıyla daha modern ve daha kullanışlı hale geldi. İlçemizdeki tesisin komple yenilenmesi ile spor tesislerimiz İlçe sporuna ve gençliğe çok daha konforlu hale getirildi. Böylece İlçemiz sporuna daha iyi bir hizmet sunacağız. Spor kompleksimizin Ağın sporuna ve gençlerine hayırlı olmasını diliyorum. Ben desteklerinden dolayı başta Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekillerimize, Valimize, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137