Ağın Belediyesi tarafından kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında halk müziği konseri düzenlendi.

Kulakların pasının silindiği konser Ağınlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

CÖMERTOĞLU: AĞIN LEBLEBİSİNDEKİ EŞSİZ TADI BAŞKA YERDE BULAMAZSINIZ

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, dünyada birçok yerde badem yetişiyor ancak bu yöreye ait ve coğrafi işareti bulunan badem ve ağın leblebisindeki eşsiz tadı başka yerde bulamazsınız “dedi.

USLU: AĞINDA BİR İLKTİ VE BU TÜR ETKİNLİKLERİN DEVAM EDECEK

Uslu “Coşkuyu herkes gördü ve çok güzelde bir akşam oldu. Allah nasip kısmet ederse bu etkinliklerin devamını getireceğiz. Özellikle kendi yöremizin Elazığ’ımızın, Ağın’ımızım, Arapgir’in ve Keban’ın biz bu coğrafyada üçümüz hep beraberiz. İnşallah bundan sonrada etkinliklerimize devam edeceğiz. Sizlere de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Elinize emeğinize sağlık.” dedi.

ATLI: ÇOK GÜZEL BİR GECEYDİ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, “Güzel bir geceydi. Daha önce ilki Arapgir’de gerçekleşti. Bugün de Ali başkanımda davet etti davetede icabet etmek lazım çok güzel bir geceydi emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye ifade etti.

YURTSEVEN: ELAZIĞ BÖLGESİ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR

Sanatçı Cengiz Yurtseven, “Elazığ bölgesi benim çok önemlidir ve değerlidir. Sorumluluk isteyen bir bölgedir. Bu coğrafyada olduğum zaman sanatta ayrı bir duruş ve sorumluluk hissediyorum. Bugünde onlardan biri Ağın’da kültürü çok seven musikiyi çok seven dinlemeyi bilen çok şirin bir ilçe. Biz bunları Kemaliye’de yaptık, Arapgir’de de yaptık ve burada da yaptık.” diye kaydetti.