Ahmet Özden Özen, Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

30 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Baskil Belediye başkan aday adaylığını açıklayan Ahmet Özden Özen, resmi başvurusunu yaptı.

Ahmet Özden Özen, Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

Ahmet Özden Özen Ak Parti Baskil Belediye Başkan aday adaylığını açıklayarak başvuru evrakını Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Kalkana teslim etti.

ÖZEN: BİR YARIŞ DEĞİL, GÖREVE TALİP OLMA VE BENDE VARIM DEME SÜRECİDİR

Aday Adayı Ahmet Özden Özen, “Büyüyen, gelişen ve değişen Türkiye’de Baskil’in de hak ettiği yerde olması için Baskil Belediye Başkanlığına talibim. Çünkü önce maneviyat ve ahlak dediğimiz için, kamu kurum ve STK’lar ile uyumlu çalışmak için, güvenilir, şeffaf ve paylaşımcı bir anlayış getirmek için belirli bir kesime değil, herkese hizmet için. Mağdur ve mazlumun yanında olmak için. İstihdam alanları açmak için. Çocukların, gençlerin, kadınların ve yaşlıların rahat nefes alacakları yeni yaşam alanları açmak için. Halka hizmet hakka hizmettir mantığına inandığım için. Baskil’in hak ettiği yere gelebilmesi için bu kutlu yürüyüşte beni desteklemeye, bu yolu yürümeye, kıymetli Baskilliler var mısınız? 31 Mart yerel seçimlerinde aday adaylığı bir yarış değil, göreve talip olma ve bende varım deme sürecidir. Tüm aday adayı arkadaşlara da başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137